Profil

 

trines-hundetraening.dk

Jeg er født i 1962, uddannet instruktør hos Hund & Træning og har således fået et solidt teoretisk grundlag og praktiske kompetencer på et højt fagligt niveau. Jeg er mangeårig aktiv Lydighedsprøve-deltager og har stor erfaring med konkurrencelydighed i DKK regi.

 

Jeg havde 2 Labrador Retriever tæver - nu kun én - (Randji er gået til de evige jagtmarker og er nu en stjerne på himlen -hun blev 12 et halvt år gammel og har beriget mit liv uendeligt meget, og jeg savner hende SÅ meget) Nu har jeg Wicked på 12 år, begge Danske Lydigheds Championer. Randji trænede jeg først lidt jagttræning med men blev hurtigt ”bidt” af lydighedstræningen, og herigennem af klikkertræningens positive principper.

Wicked, min anden Labrador, gik jeg ind imellem op i Eliteklassen i Lydighed med, nu er hun pensioneret. Wicked er født med krudt i rumpen, men er samtidigt en utrolig kærlig hund, med et fint sprog, som gør at hun er nem at have med alle steder, og hun har nemt ved at omgås alle andre hunde. Sidste skud på stammen er lille Pippi, en skøn lille BC tæve, som beriger mit liv i den grad.

 

I min træning af hundene arbejder jeg udelukkende med de 2 operante procedurer: positiv forstærkning og negativ straf (tilbageholdelse af belønning ved fejl), og jeg nyder at hjælpe andre med at træne deres hund på en positiv måde, og at se det stærke bånd af samhørighed, kærlighed og forståelse som udvikler sig mellem hund og ejer, som træningen skrider fremad.

 

Jeg har ikke adfærdsbehandlings viden, men kan altid henvise til dygtige adfærdsbehandlere, med papirerne i orden.

Jeg holder mig til det, jeg ved noget om: Positiv hundetræning :-) og forsøger til stadighed at lære mere, ved at tage undervisning hos Christina Ingerslev fra Hund & Træning og nogle af de andre dygtige nordiske undervisere i Lydighed.

Foto: Peter Steffensen

 

Hvis du går i dine egne fodspor,

så kommer du ingen vegne

 

# Peter Plys

trines-hundetraening.dk v/Trine Rafn | CVR-NR.: 37314307 | Tlf. 40 27 12 55 | mail: trinerafn@yahoo.dk